Meja kopi GCON GM-602 mempunyai meja kaca segi tiga yang disokong oleh dua tapak segi tiga. Pangkalan kayu pepejalnya yang tipis menawarkan penampilan yang anggun dan sokongan yang stabil.
Meja Kopi Noguchi
Pangkalan kayu pepejalnya yang tipis menawarkan penampilan yang anggun dan sokongan yang stabil.
Atas Kaca Elegan
Titik tumpuan perabot ini ialah meja kaca segi tiga yang direka dengan cantik dengan jalur tepi. Ia kerap digunakan dan dibaja, menjadikannya kalis air dan tahan haba dan calar.
Pangkalan Kayu Cerdik
Dua kepingan kayu pepejal bersambung dengan bijak untuk menyokong bahagian atas meja. Penampilan anggun mereka berdasarkan teori fizik, memastikan kestabilan yang tidak berbelah bahagi
Permohonan
Sesuai untuk hotel arif yang mencari keanggunan halus.
Span Berkualiti
Di samping bahan berkualiti tinggi yang lain, span kami mesra, lembut dan sangat melenting Kami memilih span yang sesuai berdasarkan keutamaan ketegasan dan lantunan anda.
Parameter produk
Model | GM-602 |
Saiz Standard | 1080 W x 780 D x 400 H mm |
Bahan utama | Atas Meja Kaca & Pangkalan Kayu Pepejal |
Penyesuaian | OEM penuh & Perkhidmatan ODM |
Pilihan Bahan | MDF, MFC, Papan Lapis, Kayu Pepejal, Kaca, Marmar, Logam dan Banyak Lagi |
Pilihan Kemasan Produk | HPL, Melamin, Venir, PVC, Bercat, dll. |
Harga Contoh | 1.5 kali harga kilang, boleh dikembalikan selepas pesanan pengeluaran besar-besaran. |
Contoh Masa Utama | 7 - 14 Hari, bergantung pada kerumitan sampel. |
Paparan Produk
Pangkalan kayu pepejalnya yang tipis menawarkan penampilan yang anggun dan sokongan yang stabil.
Hubungi kami
untuk Meningkatkan Projek Anda
E-mel: inquiry@gcon.com.cn
Telefon: +86 136 0772 6973
WhatsApp: +86 136 0772 6973
Alamat: 23ʳᵈ Xinliu Rd., Yufeng Dist., Liuzhou, Guangxi, China 545616